RSS Beslemesine abone ol! Pazar, 05 Şubat 2012
Marmara Üniversitesi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü - MUDADOSK
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi
Lütfen Giriş yada Kayıt.    Kayıp Parola?
Alta gitSayfa: 1
BAŞLIK: 2. EL
2. EL 2 Yıl, 4 Ay önce  
Az Kullanılmış Boreal Falcon Kaya Tırmanış Ayakkabısı 39.5/40 Numara (uk 6.5); 130TL

Emniyet Kemeri Singing Rock "s" Beden; 30TL

Fermuarı Bozuk Uyku Tulumu (derecesi düşmüştür sanırım -10 C extrem); 50TL

Ayrıca Serkan'nın satmayı düşündüğü malzemeler var.

The North Face Eldiven; 30TL

Marmot Sawtooth Kaz Tüyü Uyku Tulumu -10 C /-28 C Extrem; 200TL

Lafuma Warmnlight Kaz Tüyü Uyku Tulumu +8 C / - 5 Extrem; 100TL

The North Face Prophet 45lt Çanta; 120dolar

La Sportiva B5 Ayakkabı (sıfır); 100euro

Marmot Greenland Baffled Kaz Tüyü Mont; 300TL

Black Diamond Oasis Çadır (3 kişilik); 280dolar

The North Face Meso 22 Çadır (2 kişilik); 200dolar
goktug
Veteran Uye
Sitede Değil Kullanıcı bilgilerini görmek için tıklayın
Son Düzenleme: 04/10/2009 16:40 Düzenleyen goktug.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir...

Cvp:2. EL 2 Yıl, 3 Ay önce  
benim de satacaklarım var!!!

montrail marka method model kaya tırmanış ayakkabısı!! sadece 70 tl! türkiyede yok, gavuristanda 75$(84ten inmiş). işte linki: www.zappos.com/n/p/dp/5828296/c/320.html
çok az kullanıldı, hatta tam kıvama geldi aşınma erime yok, ama o pürüzsüz hal gitti(hani duvarda giyersin pürüzsüz olur tutmaz kayar) tecrübeli arkadaşlar bilir o kıvamı onlara sorun..
haa tabi neden bu kadar ucuz? 1-ucuza aldım 2- topuğunda açılma var. azıcık zımpara+ bali= yeni gibi!! neden satıyorum? ucuza aldım ya, meğersem çok küçükmüş, yara yapıyor parmaklarımı. 40,5 numara ayakkabılar. 37,5 - 41,5 arası giyen arkadaşlar için uygun(istenilern darlık-bolluğa göre)

vango çelik tencere takımı! 2-3 kişilik. tabanı bakır kaplama(ısıyı daha iyi iletsin diye) 1 büyük 1 küçük tencere, 1 tava, 1 tutacak, 1 kılıf. bunu baya kullandım, ama çelik bu, hiç bir şey olmuyor. metal çatal bıçak kaşık kullanabilirsiniz, aluminyumdaki gibi çizilme derdi kanser derdi yok.yalnız yanlış kullanımdan ötürü tencerelerin dibi yamuk biraz. mağaza fiyatı 25€, ben 30 tl ye satıyorum.

campingaz ocak(alın artık şunu! ) campingazın en üst modeli, kendinden çakmaklı, kalorisi yüksek, hiç bir yanma derdi yok. mağaza fşyatı 100 tl ye yakındı, ben 50 tl ye satıyorum.

birden çok ürün alınca indirim yapıyorum!!! hem de baya sağlam indirim! misal ocak+ tencere takımı 60 tl... paraya ihtiyacım var moruklar
Son Düzenleme: 06/01/2010 12:13 Düzenleyen baris.

Cvp:2. EL 2 Yıl, 3 Ay önce  
daha büyük resim koyamadın mı barış bu tüm ekranı kaplamaya yetmiyor

hakikaten bu fiyatlara başka hiçbir yerde satılan malzemeyi bulamazsınız
goktug
Veteran Uye
Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir...

Cvp:2. EL 2 Yıl, 2 Ay önce  
Arkadaşlar malzemelerin halen satışı devam ediyor! Yanlarına ekstradan 2adet kafa lambası ekliyorum.

Biri Vaude marka 3ledli ve 1uzun ledli ama uzun gösteren led çalışmıyor. 3adet aaa pille çalışıyor fiyatı; 40TL ye almıştım size 15TL olur...

Diğeri Square marka karaköyde nereye baksanız 40TL ben 35TL ye almıştım. 3led + 1uzun ledli sorunsuz. 3 adet aaa pille çalışıyor. Hadi buda size 20TL sıfır ayarında...

Satmamın sebebi yeni kafa lambası almış olmam. Artık bunları kullanmıyorum. Tüketim çılgınlığı yaptım biliyorum ama size yarıyor...

Bir başka malzeme ise gerçekten çok şık bir Emniyet kemeri. Black Diaamond Primrose marka etiketi üzerinde "m" beden 80TL. Bir arkadaşımdan almıştım denemek için ama bende kaldı. Bana söylediği fiyattan satıyorum ve ona vereceğim parayı. Hiç karım yok,ihtiyacı olan kullansın. Bacak ve bel ayarı var. Bacak halkaları bana biraz bol geldi...

goktug
Veteran Uye
Son Düzenleme: 29/11/2009 00:10 Düzenleyen goktug.

Cvp:2. EL 2 Yıl, 1 Ay önce  
Slm kulübümün malzeme almayı seven güzel insanları
Benim elimde bayanlar için friction var.İyi durumda, 37.5 numara (ayak numarası 38 olanlar için ideal diyebilirim) Bufo markalı VMachine modeli friction almak isteyenler
Piyasa fiyatı yaklaşık 55 Euro ama ben 50 TL'ye satıyorum ,ilgilenenler benimle irtibata geçebilir:D

İrtibat numarası :05354073469

Feraye

Cvp:2. EL 1 Yıl, 10 Ay önce  
merhaba ben bursada oturuyorum elinde kaya tırmnanışı için 42 numara kaya tırmanış ayakkabısı var mı ?
numaram 0 506 337 05 51

Cvp:2. EL 1 Yıl, 2 Ay önce  
Slmlar herkese,

Hala 2 üstte satmak isteyipte satamadığım friction satılık.Bunun dışında bir de babama aldığım bir botu (kullanmama sebebi rahat edemedi) satmak istiyorum.Botun özellikleri şunlar ;
* Salomon marka
* 42 numara
* Goretex
* Yarım bilek
* 1 kez giyinildi yani yepyeni
* Fiyatı ise 180 TL

Fotoğrafını ekliyorum,buradan bakabilirsiniz.Denemek isterseniz söylemeniz yeterli getiririm.Bu da numaram : 05354073469 , buradan ulaşırsınız.

Feraye

buradan ekleyemedim fotoğrafını ama bu linkten bakabilirsiniz : yfrog.com/6zfotoraf0209j

Satılık malzemelerim

1) Dasport marka tahmini 50+10 kapasiteli sırt çantası 55 TL
Turkuaz ve siyah renkli,çok konforlu bir sırt sistemi ve uyku tulumu için ayrı gözü yok, bel kolonlu başlangıç ve hafif faaliyetler için ideal.

2) Toros Line marka kışlık sentetik uyku tulumu 105 TL
Extreme ve Comfort derecelerini bilmiyorum ama geçen yıl Uludağ faaliyetinde eksi derecelerde çok rahat uyudum. Sorunsuz ve az kullanılmış. Dışı yeşil ve lacivert içi turuncu renkte, boyun kısmı soğuk hava girmesini önlemek için büzgülü ve önünde fermuarlı küçük bir cep var.

3) Boarding Division marka çift katlı kar eldiveni 25 TL
Gri ve siyah renkli, içi ayrı olarak kullanılabilen polar eldivenli dış katmanı su geçirmez, avuç içi kısmı kuvvetlendirilmiş, bilek kısmı soğuk ve kar geçirmemesi için büzgülü.

4) Su matarası 25 TL
Mavi renkli, kapağı bardak olarak kullanılan, 1L hacimli, ip askılı, vidalı kapaklı.

Görmek isteyenler bakabilir.
İletişim için

Sinan Şentürk

0535 597 62 76 - sinansenturk3@gmail.com
Son Düzenleme: 06/12/2011 00:03 Düzenleyen seanone07.

Üste gitSayfa: 1