benim de satacaklarım var!!!
montrail marka
method model kaya tırmanış ayakkabısı!! sadece
70 tl! türkiyede yok, gavuristanda 75$(84ten inmiş). işte linki:
www.zappos.com/n/p/dp/5828296/c/320.html
çok az kullanıldı, hatta tam kıvama geldi

aşınma erime yok, ama o pürüzsüz hal gitti(hani duvarda giyersin pürüzsüz olur tutmaz kayar) tecrübeli arkadaşlar bilir o kıvamı onlara sorun..
haa tabi neden bu kadar ucuz? 1-ucuza aldım 2- topuğunda açılma var. azıcık zımpara+ bali= yeni gibi!! neden satıyorum? ucuza aldım ya, meğersem çok küçükmüş, yara yapıyor parmaklarımı.
40,5 numara ayakkabılar. 37,5 - 41,5 arası giyen arkadaşlar için uygun(istenilern darlık-bolluğa göre)
vango çelik tencere takımı! 2-3 kişilik. tabanı bakır kaplama(ısıyı daha iyi iletsin diye) 1 büyük 1 küçük tencere, 1 tava, 1 tutacak, 1 kılıf. bunu baya kullandım, ama çelik bu, hiç bir şey olmuyor. metal çatal bıçak kaşık kullanabilirsiniz, aluminyumdaki gibi çizilme derdi kanser derdi yok.yalnız yanlış kullanımdan ötürü tencerelerin dibi yamuk biraz. mağaza fiyatı 25€, ben 30 tl ye satıyorum.
campingaz ocak(alın artık şunu!

) campingazın en üst modeli, kendinden çakmaklı, kalorisi yüksek, hiç bir yanma derdi yok. mağaza fşyatı 100 tl ye yakındı, ben 50 tl ye satıyorum.
birden çok ürün alınca indirim yapıyorum!!! hem de baya sağlam indirim! misal ocak+ tencere takımı 60 tl... paraya ihtiyacım var moruklar